Overblijf en opvang

Uw kind is ook na schooltijd van harte welkom!

Overblijven

Uw kind blijft in de middagpauze op school. Tijdens deze tussenschoolse opvang zijn er bij de groepen 3 t/m 8 leerkrachten en schoolmedewerkers die toezicht houden. Het buitenspel is een moment van ontspanning en spelen. In de groepen 1/2 houden overblijfmedewerkers toezicht. Een overblijfcoördinator vanuit onze school stuurt de overblijfmedewerkers aan. Wanneer u inhoudelijke vragen heeft kunt u bij haar terecht. Ellen Wijs overblijfcypressenhof@onzewijs.nl Heeft u belangstelling om zelf als overblijfmedewerker bij de kleuters mee te helpen tijdens de middagpauze, dan kunt u contact opnemen met de overblijfcoördinator. Zij vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Opvang na schooltijd, in de vakanties en op studiedagen

Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je niets liever dan ontspannen en fijn spelen met leeftijdsgenootjes. Dat kan bij buitenschoolse opvang Kameleon.

Als na schooltijd alle kinderen er zijn, gaan we eerst wat eten en drinken. Daarna is het speeltijd. Samen buitenspelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. Bij de BSO organiseren we activiteiten rondom de vier thema’s; sport & spel, kunst & cultuur, techniek en natuur. Natuurlijk mogen kinderen ook zelf kiezen wat wij leuk vinden om te doen. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie!

Opvang voor schooltijd
Van 07.30 tot schooltijd is de voorschoolse opvang (VSO) geopend. Je kind gaat lekker spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers én jij kunt op tijd op je werk zijn.

Rondleiding aanvragen?
Ga voor meer informatie over de buitenschoolse opvang naar www.kinderopvangwalcheren.nl/bso

Onderdeel van
Onze Wijs
Onze Wijs Christelijk basisonderwijs