Peutergroep

Peutergroep (2-4 jaar)

Peutergroep Kameleon is gevestigd in wijkcentrum Het Palet en is een fijne voorbereiding op de basisschool. Door te spelen, ontdekken kinderen de wereld om zich heen!

Professionele pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Walcheren zorgen voor uitdagende activiteiten en spelletjes in een gestructureerde en veilige omgeving. Jouw peuter wordt gestimuleerd om op een speelse manier verschillende vaardigheden te ontwikkelen, zoals vertellen, op je beurt wachten, samen spelen, jas aantrekken, balanceren en emoties te herkennen. Op deze manier bereiden we je kind zo goed mogelijk voor op de basisschool.

Goed om te weten: Peuters komen elke week 2 dagdelen van 4 uur naar de peutergroep. Door goed contact tussen leerkrachten van school en pedagogisch medewerkers van de peutergroep zorgen we voor een doorgaande leerlijn en een overdracht van kinderen die bijna 4 zijn. Tijdens schoolvakanties is de peutergroep gesloten.

Meekijken bij de peutergroep?
Voor meer informatie over de peutergroep of het aanvragen van een rondleiding, kijk op www.kinderopvangwalcheren.nl/peutergroep.

Onderdeel van
Onze Wijs
Onze Wijs Christelijk basisonderwijs